WELKOM op de vernieuwde website van Eetcafe The Paddock.

Paddock team

 

WELKOM op de vernieuwde website van Eetcafe The Paddock.

Op deze site kunt u informatie vinden zoals de openingstijden, evenementen, happy hours en de menukaart. Ook is het mogelijk om foto's te bekijken van al die gezellige momenten in The Paddock.

Eetcafe The Paddock, gelegen naast de fruitmarkt aan de haven, is het meest bekende Eetcafé op Aruba en is het enige echte Hollandse bruine café van Aruba. Het verschilt geheel van welk café dan ook op dit tropisch eiland. Het bestaat 15 jaar en is gevestigd in het historische centrum van Oranjestad. The Paddock staat bekend om zijn ongedwongen sfeer, de bediening, zijn goede keuken en zijn hollandse snacks zoals bitterballen, snackplatter kroketten, etc (vraag aan de bediening). Je flaneert tussen de binnenbar en de staan-tafels aan het water of je drinkt een pilsje of "mixed drink" op het gezellige buitenterras met zeezicht.

One Happy Island, One Happy Paddock!

De keuken is elke dag geopend van 9.00 uur tot 23.00 uur en serveert diverse Hollandse gerechten. De dagelijkse specialiteiten zijn echt een aanrader. Op woensdag kunt u 'all you can eat' Spare ribs eten voor maar Afl. 22,75 per persoon. Op donderdag is het stamppot dag bij The Paddock met afwisselend zuurkool, boerenkool, andijviestamppot, etc, voor maar Afl. 15,00 per persoon. Op zondag is het 'all you can eat' burgers voor maar Afl. 17,50 per persoon. Naast deze vaste specials is er ook elke dag een wisselende lunch special en een daghap, wat echt toppertjes zijn.

The Paddock heeft verschillende bekende Happy Hours, zoals hieronder beschreven;

Zondag 23.00 uur – 1.00 uur: $2 Bar (Alle drankjes voor maar $2 per stuk)
Maandag 19.00 uur – 23.00 uur: live-muziek
Dinsdag 23.00 uur – 24.00 uur: Two-For-One (Je bestelt er één en krijgt er twee)
Woensdag 23.00 uur – 02.00 uur: Stagiaire Avond ($1,50 Bar voor studenten)
Donderdag 19.00 uur – 23.00 uur: live-muziek
Vrijdag 17.00 uur – 19.00 uur: Hollands uurtje (Halve prijs op geselecteerde bier en mix)
Zaterdag 23.00 uur – 02.00 uur: Red Hot Saturday (Elk uur voor 15 minuten $1 Bar)

Door het jaar heen heeft The Paddock een aantal vaste evenementen, zoals Fierljeppen (Koninginnedag), de Nationale Biertap wedstrijden, het Horeca veld voetbaltoernooi, het Boomstam zagen, het Eiersnorkelen met Pasen, de Stagiaire Boottocht en natuurlijk komen er het gehele jaar door verschillende DJ's hun muziek draaien.

De prijzen voor drankjes en gerechten zijn uiterst vriendelijk en staan vermeld in Arubaanse Florijnen en in Amerikaanse Dollars. Visa en MasterCard worden uiteraard geaccepteerd evenals de Traveler Cheques en de Euro. U kunt alleen niet pinnen bij The Paddock.

(F)ee(s)tcafé The Paddock is elke dag geopend van 9.00 uur tot 02.00 uur en in het weekend tot 03.00 uur.

Tot ziens in Eetcafe The Paddock,
The Paddock crew


Paddock gebouw

Featured Articles

Articles

No recent articles

Shows & Events

No current events

Press & Publications

No press releases